ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουλιμπαλί: «Παίζουμε για εμάς και τους οπαδούς, δεν τηρούνται οι υποσχέσεις»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από τον Ουζουνίδη και το ρόστερ αλλά και τις υποσχέσεις που δεν τηρούνται.

Κουλιμπαλί: «Παίζουμε για εμάς και τους οπαδούς, δεν τηρούνται οι υποσχέσεις»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουσμάν Κουλιμπαλί:

Πριν από την αποβολή παίζαμε πολύ καλά, μπήκαμε με αυτοπεποίθηση και ψάχναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες, τα πράγματα δυσκόλεψαν και η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της.

Αν μπορούσα να κάνω γκολ την ευκαιρία μου, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συμπαγείς και να έχουμε δεκαπλάσιες πιθανότητες, αλλάζοντας τη ροή του αγώνα. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο ματς, κοιτάζουμε μόνο τον αγώνα. Με δέκα παίκτες τρέχαμε όλοι στο διπλάσιο και κόντρα στην ΑΕΚ που είναι καλή ομάδα, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτά που διαδραματίζονται στο σύλλογο είναι πολύ σοβαρά, υπάρχουν υποσχέσεις που δεν τηρούνται, μας δίνουν κάποια εχέγγυα που δεν έχουν αντίκρισμα… Παίζουμε για εμάς και για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος. Οι δημοσιογράφοι γράφουν πως δεν ασχολούμαστε και δεν έχουμε το μυαλό μας εδώ, αυτό είναι λάθος, βρισκόμαστε ψυχή τε και σώματι στην ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο»,

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...