ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένοι οι παίκτες: «Αν δεν πληρωθούμε θα παίξουμε χωρίς προπόνηση»

Δεν κάνουν βήμα πίσω οι ποδοσφαιριστές εάν δεν πληρωθούν. Τι σκέφτονται να πράξουν εν όψει των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν στο πρωτάθλημα.

Στα όριά τους βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέποντας ότι δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση της Δευτέρας, κίνηση η οποία αναμένεται να συνεχιστεί καθώς άπαντες φανερώνουν πρόθεση να παραμείνουν σε απεργιακό κλίμα, εάν δεν πληρωθούν, δίχως εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε την υπόσχεσή του για πληρωμές την Τρίτη στους Έλληνες και μέχρι τέλος της εβδομάδας στους ξένους, ωστόσο οι παίκτες τόνισαν ότι θα συνεχίσουν την αποχή μέχρι να δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα μάλιστα με την «Πράσινη», ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας ξεκαθάρισε το εξής: «Αν δεν πληρωθώ θα πάω κατευθείαν την Κυριακή να παίξω το ματς με τον Ατρόμητο χωρίς προπόνηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η «Live Sport» που αναφέρει ότι εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα κατέβουν μεν στα τέσσερα εναπομείναντα ματς έως το τέλος της σεζόν, δίχως ωστόσο να προπονούνται μαζικά στο Κορωπί, έχοντας όμως πάρει την απόφαση για ατομικές προπονήσεις στον χώρο τους για να διατηρήσουν τη φόρμα τους σε κάποια επίπεδα.

Exit mobile version