ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη ημέρα: Όλα τα δεδομένα για την αλλαγή ή όχι της ποινής υποβιβασμού

Ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό που σήμερα θα μάθει εάν θα περάσει ή όχι η πρόταση για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού στις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Τι θα συμβεί στις δύο περιπτώσεις.

Κρίσιμη ημέρα: Όλα τα δεδομένα για την αλλαγή ή όχι της ποινής υποβιβασμού

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσουν εκ νέου οι 16 ομάδες του συνεταιρισμού της Super League για την πρόταση περί αλλαγής της ποινής που προβλέπει υποβιβασμό στις ομάδες που δεν παραδώσουν «καθαρό» φάκελο.

Στην προηγούμενη ψηφοφορία δεν βρέθηκε ο απαιτούμενος αριθμός από θετικές ψήφους ώστε να αλλάξει το μέτρο (12 στις 16) ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στη σημερινή τα πράγματα θα είναι… στο όριο, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη κρισιμότητα στο… πόρισμα της συζήτησης και εν γένει στο μέλλον του Παναθηναϊκού.

Εάν περάσει το μέτρο, τότε η πρόταση θα πάει στην ΕΠΟ η οποία αναμένεται να δώσει το «πράσινο» φως για την αλλαγή της ποινής και την αντικατάσταση του υποβιβασμού με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση όμως που το μέτρο δεν περάσει, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα από ποτέ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περιθώριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να σώσει την παρτίδα, πληρώνοντας 4-5 εκατ. ευρώ, κάτι που προς στιγμήν δεν φαίνεται εφικτό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.