ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμη συνεδρίαση στην Euroleague, παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Σήμερα το ιστορικό ραντεβού των μετόχων της Euroleague στην Ισπανία, με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο.

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσουν σήμερα οι μέτοχοι της Euroleague, με την ατζέντα της συνεδρίασης να περιλαμβάνει αρκετά σοβαρά ζητήματα που αφορούν την αξιοπιστία, το μέλλον της διοργάνωσης αλλά και τη διοικητική δομή της.

Τα θέματα αυτά αναμένεται να ανοιχτούν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που θα εκπροσωπηθεί από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους -και θα παρουσιάσουν- τα στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό όσον αφορά την αντιμετώπιση του «τριφυλλιού» από τη διαιτησία, την επιβολή ποινών προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις διαδικτυακές του αναρτήσεις.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να θέσει ανοικτά «θέμα Μπερτομέου», όπως και ζητήματα που αφορούν τον υπεύθυνο διαιτησίας, Ρίτσαρντ Στόουκς, αλλά και τις χορηγικές – τηλεοπτικές συμφωνίες, απαιτώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Exit mobile version