ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραδοχή Σκουτέρη: «Αδίκησα τον Μάρκους Μπεργκ»

Τι είπε ο δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την περσινή τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ.

Παραδοχή Σκουτέρη: «Αδίκησα τον Μάρκους Μπεργκ»

Ειδήσεις έβγαλαν τα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί στα διαλείμματα της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για την πρωτόδικη απόφαση του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον δικαστή Σκουτέρη να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην περίφημη τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ στο περσινό παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Σκουτέρης δεν δίστασε να παραδεχθεί, σύμφωνα με τη Live Sport, ότι είχε αδικήσει τον Σουηδό πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, καθώς δεν μείωσε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί λόγω διαπληκτισμού με τους Σάκχοφ και Κρέσπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.