ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: «Είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία για τον Παναθηναϊκό»

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ επιβεβαίωσε πληροφορίες που έκαναν λόγο περί πρότασής του στα μέσα της εβδομάδας στον Γιάννη Αλαφούζο, για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γιαννακόπουλος: «Είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία για τον Παναθηναϊκό»

Μέσω ανάρτησής του στο instagram, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε πληροφορίες από την ιστοσελίδα gameisover.gr που ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι ήρθε σε επαφή την περασμένη Τετάρτη με τον Γιάννη Αλαφούζο, προσεγγίζοντας τον Mr ΣΚΑΪ με πρόταση για την ανάληψη της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται και επαληθεύονται από την πλευρά Γιαννακόπουλου, την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν την άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Αθήνα, οι δύο άνδρες είχαν συνομιλήσει και φέρεται μάλιστα να τα είχαν βρει, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει αρχικά το «ΟΚ» για την ανάληψη των τυχών της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ξέχωρα από την υπόθεση του Athens Alive.

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φέρεται να πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ, αναγνωρίζοντας ότι τα χρέη κυμαίνονται στα 47 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόταση συμπεριελάμβανε την άμεση χορήγηση 4 εκατ. ευρώ στα ταμεία ώστε να μπορέσει να γίνει η εκκίνηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Επιπλέον, η πρόταση προέβλεπε να μπει το 70% των εσόδων στην ΠΑΕ και το 30% να πάνε στον Γιάννη Αλαφούζο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο πλευρές φέρεται να τα είχαν βρει, ωστόσο την Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, όπου εμφανίστηκε διστακτικός στην πρόταση Γιαννακόπουλου, δίνοντας προτεραιότητα στην υπόθεση της Pan Asia.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.