ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα προχωρήσει το θέμα Δώνη στον Παναθηναϊκό

Η πρόταση του Αλαφούζου, οι σκέψεις του Δώνη και οι προϋποθέσεις για να πει το «ναι» ο Έλληνας τεχνικός.

Έτσι θα προχωρήσει το θέμα Δώνη στον Παναθηναϊκό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την απόφαση αποχώρησής του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και το απόγευμα της Δευτέρας, ουσιαστικά οριστικοποίησε το προφανές, ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Βάσει αυτών των δεδομένων, στο «τριφύλλι» φέρονται ήδη σε πορεία διαμόρφωσης του τοπίου για την επόμενη ημέρα, προκρίνοντας την περίπτωση του Γιώργου Δώνη για τον πάγκο και του Νίκου Νταμπίζα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος χειρίζεται την υπόθεση του νέου προπονητή, έχοντας έρθει σε επαφή με τον Δώνη, ο οποίος φέρεται διστακτικός μεν, αλλά πρόθυμος να συζητήσει περαιτέρω. Αυτό που ουσιαστικά θέλει ο Έλληνας τεχνικός, είναι εγγυήσεις σταθερότητας για την επόμενη ημέρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δώνης αναμένει να δει εάν θα υπάρξει διοικητική σταθερότητα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ΠΑΕ, καθώς το γεγονός αυτό θα μετρήσει περισσότερο απ’ όλα για να πει το «ναι» στην κρούση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο Έλληνας τεχνικός είναι μεν η πρώτη επιλογή της διοίκησης για την επόμενη ημέρα στον πάγκο του τριφυλλιού, ωστόσο για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να συμβούν θετικές εξελίξεις στα διοικητικά.

Εν τέλει, ο Δώνης σκέφτεται την προοπτική του Παναθηναϊκού, ωστόσο περιμένει να δει το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά, καθώς εάν τα πράγματα αλλάξουν τότε πιθανότατα να έχει περισσότερα εχέγγυα ώστε να κινηθεί, σε αντίθεση με την τρέχουσα κατάσταση η οποία έφτασε τον Ουζουνίδη σε απόφαση αποχώρησης.

Πάντως, η εν λόγω υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σχετικά σύντομα, με τον Δώνη να δίνει την τελική του απάντηση εντός του μήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.