Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται αρκετά κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση του Νταμπίζα «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα υπάρχει σχετική ενημέρωση και στην πλευρά Πιενγκμπονσάντ, διαμέσου του Γιάννη Αλαφούζου.

Στο ραντεβού του Mr ΣΚΑΪ με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, τέθηκαν επί τάπητος και λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ενημερώνει τον Παϊρότζ για τις επαφές του με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, προτείνοντας μάλιστα συνάντηση του Ταϊλανδού με τον δεύτερο για να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Πιενγκμπονσάντ τόνισε πως ήταν αδύνατο να τα πει με τον Νίκο Νταμπίζα λόγω περιορισμένου χρόνου, ωστόσο παρέπεμψε την υπόθεση στον στενό συνεργάτη του, Τζακ Σρίσουμριντ. Ο Σρίσουμριντ συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις σε εκείνον. Ωστόσο ο ίδιος δεν μπορούσε να εγγυηθεί το κλείσιμο της υπόθεσης από τη στιγμή που εκκρεμεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ και το τριφύλλι δεν έχει περάσει στα χέρια της Pan Asia.

O Σρίσουμριντ πάντως μετέφερε τις εντυπώσεις του στον Παϊρότζ για τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Δώνη μοιάζουν μέχρι στιγμής τα φαβορί για την επόμενη ημέρα του τριφυλλιού, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος.