ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκινά με αξιολόγηση και πλάνο προετοιμασίας ο Δώνης!

Η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού και η οριστικοποίηση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο μυαλό του Γιώργου Δώνη.

Ξεκινά με αξιολόγηση και πλάνο προετοιμασίας ο Δώνης!

Μόνο τα διαδικαστικά μένουν για να γίνει και επίσημα ο Γιώργος Δώνης, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια,αυτή την ώρα συντάσσονται τα συμβόλαια προκειμένου να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να ειδοποιηθεί ο Γιώργος Δώνης και να έρθει και πάλι στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του.

Την ίδια στιγμή ο Δώνης σκέφτεται τις πρώτες του κινήσεις ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει από δύο βασικά πράγματα. Αρχικά να κάνει μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και στη συνέχεια να να οριστικοποιηθεί το μέρος αλλά και το ακριβές πλάνο για την προετοιμασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.