ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κανονικά ο τρίτος τελικός – Ενός λεπτού σιγή για Παύλο Γιαννακόπουλο

Η διεξαγωγή του τελικού και το αίτημα για ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Κανονικά ο τρίτος τελικός - Ενός λεπτού σιγή για Παύλο Γιαννακόπουλο

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου γέμισε με θλίψη την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και σύσσωμο το αθλητικό και επιχειρηματικό στερέωμα της χώρας. Αν και υπήρξαν αρκετά ερωτήματα σχετικά με την τύχη του σημερινού, τρίτου τελικού (19:00) με τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, σε βαρύ κλίμα πένθους για την απώλεια του μεγαλύτερου διοικητικού ηγέτη του τριφυλλιού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι απόψε θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ήταν ο δημιουργός της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, από τους στυλοβάτες των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και από τους πρωτοπόρους του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε σε όλη την διαδρομή της ζωής του, ανθρώπινος, πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και προσιτός στον πιο απλό άνθρωπο και φίλαθλο.

Ο ΕΣΑΚΕ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους θεμελιωτές του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ πριν την έναρξη της σημερινής (10/6) αναμέτρησης για την τελική φάση των πλέι οφ Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.