ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Είπε «αντίο» η… σημαία της ΤΣΣΚΑ

Πήρε 22 τίτλους και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Euroleague: Είπε «αντίο» η... σημαία της ΤΣΣΚΑ

Ακόμη μια υποστολή σημαίας στη Euroleague καθώς μετά το άκουσμα της είδησης για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα βάλει τέλος στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ήρθε η σειρά ενός ακόμη μεγάλου μπασκετμπολίστα να αποχωριστεί την ομάδα όπου τον ανέδειξε και δοξάστηκε μαζί της.

Ο λόγος για τον Βίκτορ Χριάπα, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών, έπειτα από 13 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και 22 κατακτήσεις τροπαίων, αποφάσισε να αποχωρήσει από την μεγαλύτερη ομάδα της Ρωσίας.

Αρχικά, άπαντες πίστεψαν ότι ο Χριάπα θα κρεμάσει τα παπούτσια του, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απόφαση περί του θέματος. Πάντως έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά του ώστε να επεξεργαστεί τις προτάσεις που έχει, ώστε να φανεί εάν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε εν τέλει αναλάβει κάποιον τεχνικό ή θεσμικό ρόλο στο άθλημα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.