ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα δεδομένα με Λουντ και Κουλιμπαλί

Πως επηρεάζουν τις δύο υποθέσεις οι διοικητικές εξελίξεις στο τριφύλλι.

Νέα δεδομένα με Λουντ και Κουλιμπαλί | panathinaikos24.gr

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού είναι πιο κοντά από ποτέ, γεγονός που, αρχικά, αναμένεται να συντελέσει στην ανατροπή σκηνικού όσον αφορά τις υποθέσεις παραμονής ορισμένων ποδοσφαιριστών του «πράσινου» ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εφ’ όσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο και την Pan Asia, οι «πράσινοι» θα έχουν τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουν ορισμένες δύσκολες -ως τώρα- υποθέσεις, διαπραγματευόμενοι σε άλλη, περισσότερο σταθερή βάση.

Για παράδειγμα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φέρεται να βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στον σύλλογο, καθώς πλην των εξελίξεων στα διοικητικά, ρόλο για την αλλαγή στάσης «έπαιξε» και η αποπληρωμή των τελευταίων εκκρεμοτήτων στους μισθούς. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο αμυντικός από το Μάλι θα έρθει την Τετάρτη στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στο τριφύλλι.

Έπειτα, η διαφαινόμενη αλλαγή διοίκησης θα «τρέξει» υπό νέα δεδομένα την υπόθεση του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος αναζητά μια καλή προοπτική στο εξωτερικό, δεν την έχει βρει ακόμη, κάτι που δίνει στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να επανέλθει με πρόταση στον ίδιο για την παραμονή του.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close