ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εισιτήρια διαρκείας: 4.026 έκλεισαν θέση, φουλ για τον μεγάλο στόχο

Όλο και περισσότεροι οπαδοί κλείνουν θέση στο ΟΑΚΑ, προμηθευόμενοι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του εξάστερου.

Εισιτήρια διαρκείας: 4.026 έκλεισαν θέση, φουλ για τον μεγάλο στόχο

«Φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018/19. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο η εποχή και οι συνθήκες δεν αποθαρρύνουν τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Όλο και περισσότερος κόσμος σπεύδει να κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν, με τη ροή διάθεσης να είναι κάτι παραπάνω ικανοποιητική!

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 4.026 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που προκαλεί αισιοδοξία στους διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι ρυθμοί διάθεσης των καρτών φανερώνουν ότι είναι κάτι παραπάνω από εφικτό να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ (7.500).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, υπάρχουν πιθανότητες να πιαστεί ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί: να διατεθούν φέτος 10.000 εισιτήρια διαρκείας. Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε τους τρόπους διάθεσης των νέων καρτών, προκειμένου να κλείσετε θέση στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια διαρκείας

Εισιτήρια διαρκείας: Σημεία Πώλησης

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, Τηλ: 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο viva.gr Σημεία πώλησης της VIVA Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Οδηγίες για αγορά

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.