Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «τρέχει» τις μεταγραφικές του υποθέσεις, κι ενώ πλησιάζουμε στα μέσα Αυγούστου. Κύρια προτεραιότητα δεν είναι άλλη από την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Νταμπίζα να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συνεχίζει την αναζήτηση για ξένο φορ

Παναθηναϊκός

Ο κύριος στόχος του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, είναι η εύρεση του επιθετικού ο οποίος θα… πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με υπομονή την αναζήτηση για τον «εκλεκτό» φορ, κοιτάζοντας αποκλειστικά στην αγορά του εξωτερικού. Εδώ και καιρό έχουν βγει αρκετά ονόματα υποψηφίων στόχων στη δημοσιότητα.

Στη λίστα Νταμπίζα βρίσκονται -μεταξύ άλλων- ονόματα όπως ο Τόμας Πέκχαρτ,ο Ελβίρ Κόλιτς και ο Αλεξάντερ Σέρλοτ.

Η υπόθεση της εύρεσης του βασικού φορ παραμένει σε εξέλιξη και μένει να φανεί εάν τελικά το «τριφύλλι» προχωρήσει για μία από τις -ήδη- γνωστές υποθέσεις.

Παραμένει «ανοιχτό» του Καμπετσή

Παναθηναϊκός

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» και την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουν μειωθεί οι αναφορές για τον Έλληνα επιθετικό της Ντόρτμουντ, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» επιμένουν στην περίπτωση του Καμπετσή και δεν έχουν αφήσει την υπόθεση, έστω κι αν οι διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ δεν κυλούν με τον τρόπο που θα ήθελαν στον σύλλογο.

Αυτό που περιμένει ο Παναθηναϊκός είναι το να πέσουν οι απαιτήσεις, τόσο από την πλευρά της Ντόρτμουντ, όσο κι από εκείνη του παίκτη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις για το θέμα να βρίσκονται προ των πυλών.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS