Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πάρει απόφαση να αρνηθεί την πρόταση του Ερασιτέχνη για τη διεξαγωγή του φιλικού με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Άρνηση από ΠΑΕ λόγω κόντρας

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, στην ΠΑΕ δεν θα απαντήσουν θετικά στην προσφορά του Ερασιτέχνη για τη -δωρεάν- παραχώρηση του «Απ. Νικολαΐδης», ώστε να διεξαχθεί εκεί η πρόβα τζενεράλε με τους Βοιωτούς.

Ουσιαστικά, η άρνηση από πλευράς διοίκησης απορρέει από την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ερασιτέχνη. Γεγονός που οδηγεί τη διοίκηση στο να συνεχίσει την αναζήτηση άλλης έδρας -πλην του ΟΑΚΑ λόγω τεχνικών δυσκολιών- για να φιλοξενηθεί το εν λόγω ματς της 18ης Αυγούστου.

Καλλιθέα ή Λιβαδειά

Από τη στιγμή που δεν γίνεται αποδεκτή η πρόταση του Ερασιτέχνη, η αναζήτηση για έδρα συνεχίζεται. Ως τώρα, οι επιλογές που έχουν προκριθεί είναι δύο: του «Ελ Πάσο» στην Καλλιθέα και του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Φαβορί για την τελική επιλογή της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος φαίνεται να είναι η Καλλιθέα. Η λύση του «Ελ Πάσο» είναι βοηθητική και για τον Γιώργο Δώνη, που δεν επιθυμεί το να μετακινηθεί η ομάδα εκτός Αττικής για το τελευταίο φιλικό.