Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν ψάχνει μόνο για φορ

Η απόκτηση σέντερ φορ είναι προτεραιότητα για το τριφύλλι, ωστόσο οι «πράσινοι» τσεκάρουν περιπτώσεις και σε άλλες θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει σε μια δύσκολη και αρκετά απαιτητική σεζόν, μην έχοντας καταφέρει να βρει ακόμη τον «εκλεκτό» σέντερ φορ.  Η υπόθεση του βασικού επιθετικού «μονοπωλεί» την «πράσινη» πραγματικότητα, με τον Νίκο Νταμπίζα να προχωρά τις περιπτώσεις που έχει σημειώσει στη λίστα του.

Ο ξένος σέντερ φορ είναι μεν η απόλυτη προτεραιότητα στα μεταγραφικά του τριφυλλιού, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «ματιές» και σε άλλες θέσεις, όπως εκείνη του εξτρέμ.

Τσεκάρει και εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Από τη στιγμή που το τριφύλλι θα κάνει χρήση της μιας και μοναδικής μεταγραφής ξένου που δικαιούται για την κορυφή της επίθεσης, οι στόχοι του συλλόγου για το αριστερό «φτερό» είναι… made in Greece και προφανώς κάτω των 23 ετών.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και εκείνη του Σταύρου Κουγιού, του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και «βολιδοσκοπείται» από το τριφύλλι.

Exit mobile version