Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για ξένο φορ, μικραίνει η λίστα

Η μεταγραφή του ξένου επιθετικού μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό. Τα ονόματα που «παίζουν» στη λίστα Νταμπίζα.

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός «φορτσάρει» για να κλείσει το θέμα με τη μεταγραφή του ξένου φορ.

Οι «πράσινοι» δίνουν το μεγαλύτερο μέρος της… μεταγραφικής προσοχής τους στο εν λόγω θέμα, καθώς -βάσει των δεδομένων και των περιορισμών- ο παίκτης που θα αποκτηθεί προορίζεται για τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας.

Τα δεδομένα και το μπάτζετ

Η μία μεταγραφή που δικαιούται να κάνει ο Παναθηναϊκός για παίκτη άνω των 23 ετών, ανεξαρτήτου εθνότητας, δεν θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, όσον αφορά το μπάτζετ.

Τα χρήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Νταμπίζας για να βρει τον «εκλεκτό» είναι -μάξιμουμ- 400.000 ευρώ. Γεγονός που περιορίζει ακόμη περισσότερο τα «φίλτρα αναζήτησης» που έχει θέσει ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Το διαθέσιμο μπάτζετ οδηγεί τους Νταμπίζα – Δώνη ώστε να προκρίνουν και να κινηθούν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν στο τριφύλλι ως δανεικοί, ή ελεύθεροι, με το πρώτο σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Μικραίνει η λίστα, τα ονόματα που «ακούγονται»

Όλο αυτό το διάστημα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών στον ελληνικό Τύπο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως όσο περνούν οι ημέρες, η λίστα του Νταμπίζα… μικραίνει.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με τον Δώνη, έχοντας αποφασίσει ότι η επιλογή του «εκλεκτού» θα γίνει μέσω… εξονυχιστικού ελέγχου, «βγάζουν» από τη λίστα των υποψηφίων τις δύσκολες περιπτώσεις.

Όσο για τα ονόματα που έχουν ακουστεί/γραφτεί το τελευταίο διάστημα: Μεταξύ αυτών, φέρεται να βρίσκεται ο 29χρονος Βούλγαρος φορ της Τζένοα, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, αλλά και ο 34χρονος Ιταλός της Βερόνα, Τζιαμπάολο Πατσίνι…

Exit mobile version