ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μουνιέ: Ανυπόμονος για τα επίσημα ματς (pic)

Tα λέει... όλα η τελευταία ανάρτηση του Άντονι Μουνιέ στο instagram.

Μουνιέ: Ανυπόμονος για τα επίσημα ματς (pic)

Ο Μουνιέ πάλεψε και εν τέλει ανταποκρίθηκε στον ρόλο που του ανατέθηκε, στο χθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό. Ο Γάλλος τοποθετήθηκε ως φορ και παρά το γεγονός πως δεν έπαιξε στη φυσική του θέση κατάφερε να σκοράρει στο 57ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 2-0.

Ο Μουνιέ ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τη στιγμή που εκτελεί τον Επασί για το δεύτερο γκολ της ομάδας, σημειώνοντας τα εξής: «Τελευταίο φιλικό ματς, τώρα αρχίζουν τα σοβαρά…», αναφερόμενος στην επικείμενη πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του Μουνιέ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...