ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπάσκετ: Με πέντε «πράσινους» η προεπιλογή της Εθνικής!

Ανακοινώθηκε η 24άδα της Εθνικής μπάσκετ για τα παράθυρα του Σεπτέμβρη. Δείτε ποιοι «πράσινοι« κλήθηκαν!

Μπάσκετ: Με πέντε «πράσινους» η προεπιλογή της Εθνικής!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής μπάσκετ για τα «παράθυρα» του Σεπτέμβρη. Στη λίστα περιλαμβάνονται πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, συμπεριέλαβε στην 24άδα τους Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Παπαγιάννη.

Οι πέντε «πράσινοι» και οι υπόλοιποι διεθνείς θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα ματς του δευτέρου προκριματικού γύρου για το Μουντομπάσκετ του 2019.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα φιλικά και τα πρώτα ματς

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, εν όψει των αναμετρήσεων με τη Σερβία (13/9, Ηράκλειο) και με τη Γεωργία (16/9, Τιφλίδα).

Νωρίτερα, η Εθνική μας θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας στο Παρίσι, κόντρα στο Μαυροβούνιο (8/9) και την οικοδέσποινα Γαλλία (9/9).

Η 24άδα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Στη λίστα δηλώθηκαν επίσης και οι: Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπόυλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...