ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμηλά η μπάλα για Μπουζούκη και νεαρούς

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται και με τους νεαρούς παίκτες πρέπει να συνεχιστεί στον Παναθηναϊκό. Οι τόνοι, όμως, θα πρέπει να διατηρηθούν χαμηλοί.

Χαμηλά η μπάλα για Μπουζούκη και νεαρούς

Ποδοσφαιριστές όπως οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Στάικος, Μαυρομάτης και άλλοι θα αποτελέσουν το “αύριο” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οχι μόνο του Παναθηναϊκού. Αυτά τα παιδιά δουλεύουν από πολύ μικρά, παίρνουν σιγά – σιγά παραστάσεις και φέτος έχουν τη μεγάλη ευκαιρία. Την ευκαιρία να παίξουν σε μια τόσο μεγάλη φανέλα και να ετοιμαστούν για το μέλλον, μέσα από δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτή που βιώνει φέτος ο Παναθηναϊκός. Το σχολείο γι αυτούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα είναι μεγάλο.

Θα πρέπει, ταυτόχρονα, οι τόνοι να πέσουν. Κατανοητό είναι να έχουν πέσει όλα τα φώτα πάνω στον Μπουζούκη, μετά το υπέροχο γκολ που σημείωσε στην Ξάνθη, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του Γιώργου Δώνη. Ομως, επειδή εκτός από ταλαντούχοι, αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι και άπειροι, είναι απολύτως αναγκαίο η μπάλα να είναι χαμηλά και οι ίδιοι οι νεαροί άσοι να κλείσουν τα αυτιά τους σε ενδεχόμενες υπερβολικές και αποθεώσεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν αυτά τα παιδιά είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν. Να σκύψουν το κεφάλι, να έχουν την νοοτροπία του “κάθε μέρα δίνω εξετάσεις και μαθαίνω” και να γίνονται καλύτεροι συνεχώς μέσα από προπονήσεις και παιχνίδια. Ολα τα υπόλοιπα θα έρθουν στη συνέχεια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.