ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Πάει για ελεύθερο φορ ο Παναθηναϊκός

Η προθεσμία τελειώνει και ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί σε μεταγραφή ελεύθερου σέντερ φορ. Πάντα στο κάδρο οι Μακέντα και Σίγκθορσον.

Οριστικό: Πάει για ελεύθερο φορ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια συμφωνία με ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με ομάδα του εξωτερικού.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τους «πράσινους» στο να κινηθούν -οριστικώς και αμετακλήτως- για περιπτώσεις παικτών οι οποίοι έχουν μείνει (ή θα μείνουν τις προσεχείς ώρες) ελεύθεροι από τους συλλόγους τους.

Η προθεσμία των μεταγραφών ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα και από τη στιγμή που το τριφύλλι δεν έχει κλείσει την… πολυπόθητη μεταγραφή του ξένου φορ, θα κινηθεί αποκλειστικά στην αγορά των ελευθέρων.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξάλλου, σε αυτήν την περίπτωση, ο σύλλογος θα έχει «αέρα» δύο εβδομάδων (έως τις 14 Σεπτέμβρη) για να ολοκληρώσει κάποια συμφωνία.

Πάντως, οι δύο κύριοι στόχοι του Παναθηναϊκού για την κορυφή της επίθεσης δεν αλλάζουν. Ο πρώτος είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, που ούτως ή άλλως είναι χωρίς ομάδα, ενώ «παίζει» ακόμη και η περίπτωση του Κολμπέιν Σίγκθορσον.

Ο Ισλανδός έχει ακόμη μια μικρή προθεσμία ώστε να κερδίσει την ελευθέρας του από τη Ναντ, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει οριστικά (εάν δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη) το Σάββατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.