ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Λαέ του Παναθηναϊκού, αυτό είναι για ‘σένα (vid)

Φίλε του Παναθηναϊκού, γίνε ξανά ο πιο «τρελός, φανατικός», όπως λέει και το διαχρονικό σύνθημα. Η ομάδα σε χρειάζεται και το ΟΑΚΑ πρέπει να γίνει ξανά ένα καταπράσινο στάδιο με χιλιάδες κόσμου του «τριφυλλιού».

Λαέ του Παναθηναϊκού, αυτό είναι για 'σένα (vid)

Φίλε του Παναθηναϊκού, γίνε ξανά ο πιο «τρελός, φανατικός», όπως λέει και το διαχρονικό σύνθημα. Η ομάδα σε χρειάζεται και το ΟΑΚΑ πρέπει να γίνει ξανά ένα καταπράσινο στάδιο με χιλιάδες κόσμου του «τριφυλλιού».

Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος της ομάδας έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τα εγκληματικά λάθη των διοικούντων και τα όσα συνέβησαν κυρίως την περσινή χρονιά. Δικαιολογημένα, οι φίλοι της ομάδας είναι πικραμένοι και νιώθουν προδομένοι από τη στάση της ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται, πια, σε διαδικασία αλλαγής και μετάβασης σε μια νέα εποχή.

Εχουμε γράψει ξανά ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η σεζόν που διανύουμε θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν στόχο να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και που θα χτίσει για το άμεσο μέλλον.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή τη χρονιά, λοιπόν, κανείς δεν περισσεύει. Ο κόσμος της ομάδας είναι απαραίτητο συστατικό για να κυλήσει η χρονιά όπως πρέπει. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, να βρεθούν ξανά στη θέση τους, στην κερκίδα δηλαδή, και με φωνή, παλμό όπως μόνο αυτοί ξέρουν, να γεμίσουν ξανά το ΟΑΚΑ και να γίνουν το μεγάλο στήριγμα των παιδιών του Γιώργου Δώνη.

Λαέ του Παναθηναϊκού. Περήφανε λαέ, μοναδικέ και διαφορετικέ. Κάνε ξανά αυτό που ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Στήριξε το αγαπημένο σου τριφύλλι. Βγάλε από το ντουλάπι το κασκόλ, πήγαινε στο ΟΑΚΑ και φώναξε για τον αγαπημένο σου Παναθηναϊκού. Δημιούργησε την ατμόσφαιρα που πρέπει και που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή η ομάδα και στείλε σε όλους μήνυμα. Κάνε πράξη το «στις χαρές και τις λύπες μαζί».

Ο Παναθηναϊκός σου σε χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Δείξε τη δύναμή σου, κάνε το ΟΑΚΑ έδρα, όπως ξέρεις πολύ καλά. Κανείς άλλος οπαδός στην Ελλάδα δεν είναι σαν κι εσένα και το γνωρίζεις. Ηρθε η ώρα να επιστρέψεις στη θέση σου. Ηρθε η ώρα να ενεργοποιηθείς πάλι. Ηρθε η ώρα να γίνει η ασπίδα αυτών των παιδιών. Ηρθε η ώρα οι χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού να φωνάξουν ξανά, κατά χιλιάδες, στο Ολυμπιακο Στάδιο  το «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.