ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Πρώτος στόχος το Final-4»

Η Νικ Καλάθης μιλώντας στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στο ποιος είναι ο πρώτος φετινός στόχος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Καλάθης: «Πρώτος στόχος το Final-4»

Ο Νικ Καλάθης στην «πράσινη» media day μίλησε για τη νέα χρονιά ενώ στάθηκε και στους στόχους που έχει αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Αισθάνομαι καλά, υγιής. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά εδώ στην ομάδα, λόγω της Εθνικής. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα κι ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τόνισε: «Ο πρώτος στόχος είναι το Final Four. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο στην ομάδα, είναι βασικό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Πρέπει να παίξεις το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή. Να παίξεις καλό μπάσκετ την στιγμή που θα παίξεις μια σειρά πέντε αγώνων με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορείς, επίσης να παίξεις καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, είναι σημαντικό».

Για τον μύθο που έχει δημιουργήσει στην Εuroleague, απάντησε: «Αισθάνομαι καλά μ’ αυτά που λένε για μένα. Σημαίνει ότι θέλουν να παίζουν μαζί σου. Είναι όμορφο κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σαν πλει μέικερ είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.