ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιστορική στιγμή: Σήμερα η πρεμιέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το κλειστό ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για το διήμερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο διοργανώνεται εις μνήμην του μεγάλου ηγέτη του συλλόγου. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας.

Ιστορική στιγμή: Σήμερα η πρεμιέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εις μνήμην του ηγέτη που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να γίνει μεγάλος και τρανός, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Παναθηναϊκής πραγματικότητας.

Σήμερα, το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για την πρώτη ημέρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων, όπως τα αποκαλυπτήρια του λάβαρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, δύο φιλικά ματς επιπέδου Euroleague και την παρουσίαση της νέας -πρώτης- εμφάνισης του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018/19.

Σύσσωμη η «πράσινη» οικογένεια (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Ερασιτέχνης, παλαίμαχοι) θα παραστεί στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 36.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

«Το 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του αείμνηστου ηγέτη του «τριφυλλιού», ανοίγει την αυλαία του το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) στο ΟΑΚΑ με τις αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ στις 18.30 και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Χίμκι στις 21.15.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα, αρχής γενομένης από τις 20.15, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από αύριο (27/9) στις 20.30 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν, με τον δικό τους τρόπο, φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.Εξάλλου, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί επίσημα η εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και να ζήσει από κοντά όλες αυτές τις ιστορικές στιγμές. Η ομάδα ποδοσφαίρου, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη καθώς και πλειάδα παλαίμαχων αθλητών θα πάρουν από νωρίς τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.