ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: «Συζητάμε με την Euroleague για επετειακό Final-4, ίσως όχι στο ΟΑΚΑ»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις με την Euroleague για το ενδεχόμενο ανάληψης επετειακού Final-4 από την Αθήνα.

Γιαννακόπουλος: «Συζητάμε με την Euroleague για επετειακό Final-4, ίσως όχι στο ΟΑΚΑ»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Euroleague για τη διεξαγωγή επετειακού Final-4. Διοργάνωση η οποία… ίσως να μην γίνει στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM:

«Συζητιέται πολύ έντονα για το Final 4 του 2020, υπάρχει διάθεση της Ευρωλίγκας. Τώρα μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ, αλλά κάποιο άλλο γήπεδο στην Αθήνα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει μια σκέψη να γίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο στα 20 χρόνια από την ίδρυσή της».

Για την αποκατάσταση των σχέσεων με την Euroleague: «Λάθη πάντα γίνονται. Σίγουρα υπήρξαν λάθος δράσεις και αντιδράσεις, τα βάλαμε όμως κάτω, υπήρξε αναγνώρισε και από τις δύο πλευρές και προχωράμε».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.