ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: «Εύκολη απόφαση το να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την απόφαση παραμονής του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Ο Νικ Καλάθης δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ ώστε να πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, «σφραγίζοντας» την επόμενη τριετία στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλάθης στη Real News:

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι φιλοδοξίες-προσδοκίες του συλλόγου δεν αλλάζουν ποτέ. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο Final Four. Και φυσικά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι σημαντικό προηγουμένως να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον στην ομάδα, καθώς έχουμε καινούργια παιδιά που καλούνται να εγκλιματιστούν στο νέο τους περιβάλλον».

Για τη σεζόν που πέρασε: «Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα, κάτι εξαιρετικά τιμητικό για την ιστορία και το πρεστίζ του κλαμπ. Όμως, χάσαμε το Κύπελλο. Στην Ευρωλίγκα πραγματοποιήσαμε καλή πορεία στην κανονική περίοδο, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four. Τη νέα σεζόν θέλουμε να παίξουμε το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή, τότε που θα κληθούμε να δώσουμε μια σειρά πέντε αγώνων με ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Φενέρ κ.ά. Αν μπορέσουμε, εννοείται, να αποδώσουμε καλό και σταθερό μπάσκετ, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα είναι το ιδανικό».

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά λόγω της Εθνικής και ανυπομονώ να δεθώ μαζί τους, να γίνουμε ένα. Ως πλέι μέικερ, είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενος».

Exit mobile version