ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: «Να συνδυάσουμε τη συνεργασία με επιτυχίες»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και LG συνεχίζουν την κοινή τους πορείας. Η δήλωση του Τσάβι Πασκουάλ κατά την εκδήλωση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πασκουάλ: «Να συνδυάσουμε τη συνεργασία με επιτυχίες»

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανανέωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία LG, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει στη δήλωσή του τη σημασία αυτής της συμπόρευσης.

«Είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό αυτή η συνεργασία. Θέλουμε και οι δύο να είμαστε οι κορυφαίοι στον τομέα μας. Η LG έχει μοναδική ποιότητα και δύναμη, κάτι που προσπαθούμε να βγάλουμε και εμείς στο γήπεδο. Ευχόμαστε να συνδυάσουμε τη συνεργασία με επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κ. Χριστόπουλος, τόνισε τα εξής: «Ανανεώθηκε η πετυχημένη συνεργασία μας. Η LG είναι στην κορυφή, όπως και εμείς. Ευχόμαστε η σεζόν να συνδυαστεί με νέες επιτυχίες».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, η εκπρόσωπος της LG, Γεωργία Σταυροπούλου, είπε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την πιο πετυχημένη ομάδα. Χαίρομαι γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ μας είπε ότι συμπληρώνει δύο χρόνια στην ομάδα. Θέλουμε να είμαστε εκτός γηπέδου ότι είναι ο Πασκουάλ εντός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.