ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Περιμένει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν τον ορισμό ξένου ρέφερι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν, κόντρα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Περιμένει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι

Την πίστη ότι η ΚΕΔ θα ορίσει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας (29/10) με τον ΠΑΟΚ, έχει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι τα ντέρμπι που ακολουθούν δεν θα ξεφύγουν του γενικού κανόνα, ο οποίος εφαρμόζεται φέτος στο πρωτάθλημα με τον ορισμό διαιτητών από το εξωτερικό.

Ως τώρα, η παρουσία των διαιτητών από το εξωτερικό στα εγχώρια ντέρμπι κρίνεται ικανοποιητική και δεν έχει υπάρξει καμία… μουρμούρα για την απόδοσή τους, με το τριφύλλι να περιμένει ανάλογη αντιμετώπιση και στα δικά της μεγάλα ματς από την ΚΕΔ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε λάβει διαβεβαιώσεις από την ΚΕΔ για την σοβαρή εξέταση του αιτήματος του, όσον αφορά τους ξένους διαιτητές και στον σύλλογο θεωρούν ότι η αρχή θα γίνει από το προσεχές ματς της Τούμπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.