ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Παναθηναϊκό του Δώνη δεν υπάρχει το «έλα μωρέ, δεν πάθαμε και τίποτα…»

Παρά τα προβλήματα, ο πήχης είναι ψηλά κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα τη νοοτροπία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό του Δώνη δεν υπάρχει το «έλα μωρέ, δεν πάθαμε και τίποτα…»

Με τις συνθήκες που υπάρχουν και με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, δεν θα ήταν και παράλογο να επικρατούσε μια νοοτροπία στην ομάδα του τύπου «δεν πάθαμε και τίποτα». Άλλωστε, το τριφύλλι ήταν εξ αρχής το αουτσάιντερ στη μάχη της Τούμπας. Πήγε για την υπέρβαση, πάλεψε, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Στον Παναθηναϊκό του Δώνη το «έλα μωρέ» δεν υπάρχει. Κι αυτό είναι έργο του Ελληνα προπονητή. Στους ποδοσφαιριστές έχει μπολιάσει η νοοτροπία και το πνεύμα της μεγάλης ομάδας. Όπως πρέπει, δηλαδή, στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, που όλοι γνωρίζουν και παραδέχονται.

Η ήττα στην Τούμπα και η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έφερε στεναχώρια. Πολύ μεγάλη. Οι παίκτες ήταν σκασμένοι με το γεγονός ότι στην επανάληψη του αγώνα δεν… εμφανίστηκαν στο γήπεδο και γι αυτό στις μεταξύ τους συζητήσεις στο Κορωπί, λένε ότι θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Να τα δώσουν όλα στο γήπεδο, να πιάσουν καλύτερη απόδοση, να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν ένα και μόνο στόχο: Τη νίκη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.705 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία που πρέπει να επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Να μην υπάρχει καμία δικαιολογία, να μη ρίχνει κανείς την… μπάλα στην εξέδρα και να τα βάζει με τον εαυτό του, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Στεναχώρια, αυτοκριτική και πείσμα για καλύτερο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και φυσικά καλύτερο αποτέλεσμα.  Ο ρεαλισμός παραμένει, αλλά ο πήχης είναι ψηλά, διότι πολύ απλά μιλάμε για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.