ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το ντέρμπι της Κ-19 στο Κορωπί

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο ντέρμπι της Κ-19 στο Κορωπί.

Ισόπαλο το ντέρμπι της Κ-19 στο Κορωπί

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μοιράστηκαν βαθμούς στο ντέρμπι της Κ-19 στο Κορωπί (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Μπούση, όμως το τριφύλλι απάντησε άμεσα με τον Αθανασακόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τη νίκη. Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (62′ Μανιδάκης), Καραγιάννης (56′ Σαντικάι), Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας (58′ Παπαδόπουλος), Ζαγαρίτης, Σερπέζης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.