Γεια σας από εμένα! Τα ξαναλέμε εδώ, στη γωνιά του Panathinaikos24.gr, λίγες ημέρες μετά τη νίκη μας επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα.

Όπως ίσως θα φαίνεται ήδη, η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της. Έχουμε αρχίσει να νιώθουμε πιο σίγουρες για τις κινήσεις μας στο γήπεδο και να δένουμε όλο και περισσότερο ως σύνολο, κάτι που θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην πορεία της σεζόν.

Συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες στους αγώνες και να φέρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, τόσο εμείς, όσο και οι οπαδοί μας.

Όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση αρχίζουν να βγαίνουν και στα ματς, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Κηφισιά και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ωστόσο, η δουλειά δεν σταματά ποτέ, ούτε υπάρχει περιθώριο για επανάπαυση.

Στην ομάδα έχουμε θέσει ως στόχο, από εδώ και στο εξής, να συνδυάζουμε τα… απαραίτητα, δηλαδή τις νίκες, με το θέαμα. Όλα τα κορίτσια θέλουμε να φτάνουμε στις επιτυχίες πραγματοποιώντας τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, ώστε να είμαστε έτοιμες, ψυχολογικά και αγωνιστικά για τα παιχνίδια στα οποία θα δεχθούμε μεγαλύτερη πίεση.

Επόμενος σταθμός για εμάς, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε σε… νικηφόρους ρυθμούς. Θα ήθελα λοιπόν να σας προσκαλέσω όλους το Σάββατο στο γήπεδό μας, ώστε να γεμίσετε το γήπεδο και να μας δώσετε την απαραίτητη ώθηση, διότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο!