ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονομίδου: «Βρίσκουμε τους ρυθμούς μας»

Η Μαρία Οικονομίδου blogάρει στο Panathinaikos24 για την πορεία της ομάδας βόλεϊ γυναικών στο πρωτάθλημα, αλλά και τον νέο στόχο που έχει τεθεί από τα φίνα κορίτσια του βόλεϊ.

Οικονομίδου: «Βρίσκουμε τους ρυθμούς μας»

Γεια σας από εμένα! Τα ξαναλέμε εδώ, στη γωνιά του Panathinaikos24.gr, λίγες ημέρες μετά τη νίκη μας επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα.

Όπως ίσως θα φαίνεται ήδη, η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της. Έχουμε αρχίσει να νιώθουμε πιο σίγουρες για τις κινήσεις μας στο γήπεδο και να δένουμε όλο και περισσότερο ως σύνολο, κάτι που θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην πορεία της σεζόν.

Συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες στους αγώνες και να φέρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, τόσο εμείς, όσο και οι οπαδοί μας.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση αρχίζουν να βγαίνουν και στα ματς, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Κηφισιά και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ωστόσο, η δουλειά δεν σταματά ποτέ, ούτε υπάρχει περιθώριο για επανάπαυση.

Στην ομάδα έχουμε θέσει ως στόχο, από εδώ και στο εξής, να συνδυάζουμε τα… απαραίτητα, δηλαδή τις νίκες, με το θέαμα. Όλα τα κορίτσια θέλουμε να φτάνουμε στις επιτυχίες πραγματοποιώντας τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, ώστε να είμαστε έτοιμες, ψυχολογικά και αγωνιστικά για τα παιχνίδια στα οποία θα δεχθούμε μεγαλύτερη πίεση.

Επόμενος σταθμός για εμάς, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε σε… νικηφόρους ρυθμούς. Θα ήθελα λοιπόν να σας προσκαλέσω όλους το Σάββατο στο γήπεδό μας, ώστε να γεμίσετε το γήπεδο και να μας δώσετε την απαραίτητη ώθηση, διότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.