ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το σύστημα και η πιθανή ενδεκάδα για το Φάληρο

Αυτές αναμένεται να είναι οι επιλογές του Γιώργου Δώνη όσον αφορά το σύστημα και τα πρόσωπα που θα κατέβουν για το καλύτερο δυνατό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς (19:30), έχοντας διανύσει με επιτυχία την εβδομάδα προετοιμασίας για το μεγάλο αποψινό ματς.

Ο Γιώργος Δώνης συνηθίζει να κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του πριν από τα μεγάλα παιχνίδια και είναι αρκετές οι φορές που έχει προβεί σε… εκπλήξεις τις τελευταίας στιγμής, όσον αφορά την επιλογή προσώπων και συστήματος.

Πάντως, όλα δείχνουν, βάσει εκτιμήσεων, ότι ο Έλληνας τεχνικός θα κατεβάσει την ομάδα στο Καραϊσκάκη με τριάδα στην άμυνα και σχηματισμό 3-4-3, έχοντας τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κολοβέτσιο – Μαυρομμάτη – Κουλιμπαλί (που πήρε άριστα με την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση) ως στόπερ, με τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον (αν είναι ΟΚ) στα δεξιά.

Στον άξονα θα τοποθετηθεί ο Κουρμπέλης, με τον Κάτσε να έχει προβάδισμα αντί του Δώνη και τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη ως «στηρίγματα» του Φεντερίκο Μακέντα.

Exit mobile version