ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ (18:00 -COSMOTESPORTS4, PANATHINAIKOS24.GR)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νίκη στο ντέρμπι και… ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:00) για την 6η αγωνιστική της basket league και θέλει νέα νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου, έπειτα απ' αυτή στην Ευρωλίγκα, την περασμένη Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:00) για την 6η αγωνιστική της basket league και θέλει νέα νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου, έπειτα απ’ αυτή στην Ευρωλίγκα, την περασμένη Παρασκευή.

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι “πράσινοι” θέλουν μια ακόμη επικράτηση επί των “ερυθρόλευκων”. Μια επικράτηση που μπορεί να κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά και να δώσει ψυχολογική ώθηση, μετά την κάκκιστη εμφάνιση στην Πόλη και τη βαριά ήττα από την Εφές. Το “τριφύλλι” θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και τι καλύτερο από το να γίνει αρχή με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, χωρίς να προκύψει κάποια απώλεια της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να κατεβαίνουν πλήρεις στο ντέρμπι αύριο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το cosmotesports4 και φυσικά θα υπάρξει LIVE ενημέρωση από το panathinaikos24.gr

Exit mobile version