ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ψάχνει τη νίκη και το restart ο Παναθηναϊκός

Η νίκη στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό θα έχει πολλά κέρδη για τον Παναθηναϊκό.

Ψάχνει τη νίκη και το restart ο Παναθηναϊκός

Η νίκη στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό θα έχει πολλά κέρδη για τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί για αρκετούς το σημερινό ματς να είναι “ένα ακόμη παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”. Μάλιστα, το κάνει περισσότερο… ρουτίνα, το γεγονός ότι μόλις πριν από 9 μέρες, οι δυο ομάδες έπαιξαν ξανά, αυτή τη φορά για την Ευρωλίγκα, με το τριφύλλι να παίρνει πανηγυρική νίκη στο καταπράσινο ΟΑΚΑ.

Μόνο έτσι, όμως, δεν είναι τα πράγματα…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εννοείται ότι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει τη νίκη και οι λόγοι είναι πολλοί. Ξεπερνάμε το θέμα γοήτρου. Πάντα σε ντέρμπι αιωνίων, δεν υπάρχει καμία ρουτίνα, κανένας αδιάφορος. Οι “πράσινοι” θέλουν δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση επί των ερυθρόλευκων, προκειμένου και πλεονέκτημα να πάρουν για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά και να τσακίσουν την ψυχολογία των Πειραιωτών, ενόψει και της συνέχειας.

Παράλληλα, ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα είναι ό, τι καλύτερο για το restart που αναζητείται. Μετά και τη βαριά ήττα από την Εφές στην Πόλη, αλλά και τις αδυναμίες που βγάζει, κυρίως στα εκτός, η ομάδα, άπαντες αναζητούν τη νίκη σήμερα, προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή και να ξεκινήσει ένα σερί επιτυχιών σε Ελλάδα και κυρίως Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.