ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος στόχος και οι κινήσεις για να μη συμβούν… τα ίδια

Στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει το βάρος στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα όπως τα περσινά, στο θέμα της άδειας.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να ορθοποδήσει αγωνιστικά, σβήνοντας άμεσα την ποινή του -6 και βγάζοντας «υγεία» στον αγωνιστικό χώρο, όπως φανερώνει το ισχυρό δείγμα των πρώτων δέκα αγωνιστικών της Super League. Δουλειά που πιστώνεται στους Νταμπίζα και Δώνη, οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα σε… ασφαλή μονοπάτια, διώχνοντας τα… ντεσαβαντάζ που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν.

Πλέον, στο τριφύλλι προσπαθούν να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατό τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με τους πιστωτές και τους πρώην ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο διάστημα, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει, εύκολα ή δύσκολα, σε συμφωνία με αρκετούς εξ αυτών, κλείνοντας ορισμένα «μέτωπα» που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και οδήγησαν στο να μην υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης πλήρους φακέλου, την προηγούμενη σεζόν.

Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό και στην ΠΑΕ στοχεύουν στο να έχουν επιτευχθεί κι άλλοι διακανονισμοί (όπως στην περίπτωση του Σεϊταρίδη), μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, ώστε ο σύλλογος να ισχυροποιήσει τον φάκελό του και να αποφύγει τα… περσινά, παίρνοντας αυτή τη φορά την άδεια, δίχως προβλήματα, σε αντίθεση με όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Exit mobile version