ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αναχωρεί για Ρόδο χωρίς έξι παίκτες – Δυο έφηβοι στην αποστολή!

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Ρόδο για το παιχνίδι με τον Κολοσσό με σημαντικές απουσίες, λόγω της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί έξι παίκτες της ομάδας - Στην αποστολή δυο έφηβοι

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Ρόδο για το παιχνίδι με τον Κολοσσό με σημαντικές απουσίες, λόγω της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί έξι παίκτες της ομάδας.

Για τη Ρόδο αναχωρεί το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League (26/11, 15.00).

Νωρίτερα, οι “πράσινοι” προπονηθηκαν στο ΟΑΚΑ δίχως τους Τζέιμς Γκιστ, Νικ Καλάθη, Ντίνο Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκα, Ντεσόν Τόμας και Στεφάν Λάσμε. Οι πέντε πρώτοι είναι στο νοσοκομείο “Υγεία” με ιογενή γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Λάσμε παραμένει κλινήρης με τα ίδια συμπτώματα.

Οι συγκεκριμένου θα παραμείνουν στην Αθήνα και εφόσον κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών είναι καλύτερα αύριο, ενδεχεται να μεταβούν αυθημερόν στη Ρόδο. Την αποστολή της ομάδας θα ακολουθήσουν και οι έφηβοι Μάνος Κοντούδης και Αριστοτέλης Σωτηρίου.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Exit mobile version