ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνουν εξιτήριο οι πέντε, κλινήρεις μέχρι αύριο

Βγαίνει από το νοσοκομείο η πεντάδα που προσβλήθηκε από ιογενή γαστρεντερίτιδα και θα μείνει και αύριο εκτός προπονήσεων της ομάδας.

Παίρνουν εξιτήριο οι πέντε, κλινήρεις μέχρι αύριο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Υγεία θα πάρουν σήμερα οι πέντε παίκτες των «πρασίνων», οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ιογενή γαστρεντερίτιδα, με την απουσία τους να οδηγεί στην αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Οι Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας, Τζέιμς Γκιστ, Ντεσόν Τόμας και Ντίνος Μήτογλου δεν θα λάβουν μέρος στη σημερινή προπόνηση, παραμένοντας κατ’ οίκον κλινήρεις μέχρι αύριο, επιστρέφοντας σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.