ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με πέντε διεθνείς ο Παναθηναϊκός

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γ. Ζιάβας κάλεσε τέσσερις αθλητές του Παναθηναϊκού στο τετραήμερο προπονήσεων και αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ στην ομάδα Κ19 συμπεριλήφθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Με πέντε διεθνείς ο Παναθηναϊκός

Συγκεκριμένα στις κλήσεις των παικτών για την αποστολή που θα πάει στο SPORTS CAMP στο Λουτράκι για προπονήσεις της Εθνικής ομάδας για Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Δεκεμβρίου συμπεριλήφθηκαν τέσσερις «πράσινοι», οι Παναγιώτης Μπαρδής, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, Δημήτρης Ντάρλας, και Παναγιώτης Παούρης. Μετά την επιστροφή της ομάδας από το Λουτράκι έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

Δευτέρα 3/12 στις 10:30μ.μ. φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Κ19 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ζεφυρίου. Και Τετάρτη 5/12 στις 9:30μ.μ. φιλικό παιχνίδι με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στο κλειστό Αγ. Παρασκευής.

Το φιλικό με την Κ19 αποτελεί παράλληλα και το πρώτο δείγμα γραφής για τους νέους, που επίσης θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην Λιθουανία τον Ιανουάριο, με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τον Ηλία Χατζηφωτίου, να είναι στις κλήσεις της Κ19 για το φιλικό της Δευτέρας με την Εθνική Ανδρών στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ζεφυρίου.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.