EUROLEAGUE

Στενεύουν τα περιθώρια, μονόδρομος η νίκη

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Νταρουσάφακα (21:30) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τρία συνεχόμενα «άγονα» ματς, τα οποία τον έφεραν εκτός οκτάδας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, γεγονός που έχει φέρει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ εκτός της πρώτης οκτάδας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και η ανάγκη αγωνιστικής μεταμόρφωσης και άμεσου restart είναι επιβεβλημένη.

Η πρώτη ευκαιρία για την αντιστροφή του κλίματος παρουσιάζεται απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κόντρα στην Νταρουσάφακα (21:30), η οποία έρχεται στην Αθήνα με νέο προπονητή (Σελτσούκ Ερνάν αντί Αχμέτ Τσακί) και… άγνοια κινδύνου. Εάν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος τότε θα φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι και θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα τον επανατοποθετήσουν σε τροχιά οκτάδας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει να δει την κατάσταση του Παπαπέτρου, αποφασίζοντας λίγο πριν από το τζάμπολ για τη συμμετοχή του, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Λοτζέσκι λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Αντίθετα, εντός 12άδας θα είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Λάσμε.

Exit mobile version