ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Στενεύουν τα περιθώρια, μονόδρομος η νίκη

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Νταρουσάφακα (21:30) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τρία συνεχόμενα «άγονα» ματς, τα οποία τον έφεραν εκτός οκτάδας.

Στενεύουν τα περιθώρια, μονόδρομος η νίκη

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, γεγονός που έχει φέρει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ εκτός της πρώτης οκτάδας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και η ανάγκη αγωνιστικής μεταμόρφωσης και άμεσου restart είναι επιβεβλημένη.

Η πρώτη ευκαιρία για την αντιστροφή του κλίματος παρουσιάζεται απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κόντρα στην Νταρουσάφακα (21:30), η οποία έρχεται στην Αθήνα με νέο προπονητή (Σελτσούκ Ερνάν αντί Αχμέτ Τσακί) και… άγνοια κινδύνου. Εάν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος τότε θα φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι και θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα τον επανατοποθετήσουν σε τροχιά οκτάδας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει να δει την κατάσταση του Παπαπέτρου, αποφασίζοντας λίγο πριν από το τζάμπολ για τη συμμετοχή του, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Λοτζέσκι λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Αντίθετα, εντός 12άδας θα είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Λάσμε.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 29.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.