ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπόνηση, συνέντευξη Τύπου και… πρώτο challenge την Παρασκευή!

Το πρόγραμμα του Ρικ Πιτίνο στις πρώτες του ημέρες ως κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Προπόνηση, συνέντευξη Τύπου και... πρώτο challenge την Παρασκευή!

Ο Ρικ Πιτίνο αφίχθη στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12) και λίγες ώρες αργότερα σήκωσε τα μανίκια, κάνοντας την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, με το «μενού» να περιλαμβάνει φυσικά και προπόνηση για το ματς της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αμερικανός κόουτς έδωσε τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές της δουλειάς του, μέσω των δηλώσεών του στο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ αύριο, θα έχει την ευκαιρία να τα πει… αναλυτικότερα με τον Τύπο, μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας στην Euroleague, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Το ματς με την ομάδα του Ιτούδη θα αποτελέσει και το πρώτο, επίσημο, challenge του Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τους «πράσινους» να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να διατηρηθούν στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.