ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φιλική νίκη για… καλό σκοπό

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού σημείωσε εκτός έδρας φιλική νίκη επί της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στην ηπειρωτική πρωτεύουσα.

Φιλική νίκη για... καλό σκοπό

Οι «πράσινες» του Γιώργου Καντζιλιέρη επικράτησαν με 46-61 σε έναν αγώνα όπου μέρος των εσόδων θα πήγαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμπαράσταση περίπου 100 οπαδών του «τριφυλλιού» που αποθέωσαν τις «πράσινες».

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα :11-14, 24-30, 32-43, 46-61

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Βασιλάκη, Τριανταφύλλου 2, Μούλη 8, Κοίλια Π. 3, Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 15 (3), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη, Σλούκα 17 (3), Μούτσα, Σιγάλα, Εζέτζα 16, Ακριβού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.