ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει… μισός στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Με πολλές απώλειες θα ταξιδέψει σήμερα στη Λαμία η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Πάει... μισός στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, που ταξιδεύει σήμερα για τη Λαμία με αρκετές απώλειες, λόγω της ίωσης που… σάρωσε το Κορωπί στο πέρασμά της.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία θα ανακοινωθεί σήμερα, δεν θα συμπεριληφθούν οι Γιάννης Μπουζούκης, Αργύρης Καμπετσής, Βαγγέλης Οικονόμου και Βαγγέλης Θεοχάρης. Οι εν λόγω παίκτες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από την ίωση και δεν έχουν επανακάμψει πλήρως ώστε να αγωνιστούν.

Παράλληλα, εκτός θα παραμείνει και ο Φεντερίκο Μακέντα, που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...