ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εύκολη ήττα για τους «πράσινους»

Οι «πράσινοι« πάλεψαν στα δυο πρώτα σετ, αλλά τελικά γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 στην Κυψέλη. Τρομερή ατμόσφαιρα στην Κυψέλη, απίθανη η συμπαράσταση σε Δημήτρη και Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο.

Εύκολη ήττα για τους «πράσινους»

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήρα στην αρχή ένα μικρό προβάδισμα. Για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντα στο σκορ, παρόλα αυτά στο τελευταίο κομμάτι το «τριφύλλι» έκανε αρκετά λάθη, γεγονός που του κόστισε το πρώτο σετ.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ, με τους πράσινους μάλιστα να προηγούνται μέχρι και με 3 πόντους στα μέσα του δευτέρου σετ. Το πολύ καλό μπλοκ του ΠΑΟΚ αλλά και τα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού, είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί και αυτό το σετ, με όχι ιδιαίτερη δυσκολία από τους φιλοξενούμενους.

Το τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα είχε τυπικό χαρακτήρα, μιας και οι «πράσινοι» φαίνονταν ανήμποροί να αντιδράσουν.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ντέρμπι έγινε στη «σκιά» της απώλειας της συζύγου του προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του παίκτη των «πρασίνων», Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Τα σετ: 20-25, 22-25, 18-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...