ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Πέιν και Λοτζέσκι στο Κάουνας – Εκτός ο Λάνγκφορντ

Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο για το Κάουνας, με τον Ρικ Πιτίνο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τόσο τον Πέιν όσο και τον Λοτζέσκι.

Με Πέιν και Λοτζέσκι στο Κάουνας - Εκτός ο Λάνγκφορντ

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναμένεται να αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για το Κάουνας.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται τόσο ο Ματ Λοτζέσκι όσο και ο Πέιν. Ο Ματ έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και θα βρεθεί κανονικά στη διάθεση του Πιτίνο.

Από την άλλη ο Άντριαν Πέιν προπονήθηκε σήμερα και στο Κάουνας θα αποφασιστεί το αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Κιθ Λάνγκφορντ παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια, δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και τόσες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...