ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Deal 56 εκατ. δολαρίων για Αλαφούζο

Η συμφωνία που έκλεισε η εταιρεία συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου με αντίστοιχη από τη Νορβηγία.

Deal 56 εκατ. δολαρίων για Αλαφούζο

Deal ύψους 56 εκατ. δολαρίων έκλεισε η Okeanis Eco Tankers, συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, με την Ocean Yield από τη Νορβηγία, όπως αποκαλύπτει το mononews.gr.

Οι Νορβηγοί συμφώνησαν για την εξαγορά του δεξαμενόπλοιου Milos στην τιμή των 56 εκατομμυρίων, με ναύλωση για 13 χρόνια στην εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου, με το καθαρό ποσό της συμφωνίας να φτάνει τα 49 εκατ. δολάρια, καθώς περιλαμβάνεται και η πίστωση του πωλητή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει σχετικά: «Το Miloς θα αποφέρει περίπου 18 εκατ. δολάρια μετρητά στη ναυτιλιακή μόλις παραδοθεί στην Ocean Yield κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ ένα μέρος των κεφαλαίων που θα εισπράξει από την πώληση, περίπου 31 εκατ. δολάρια, θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή υφιστάμενου δανείου. Παράλληλα η Okeanis Eco Tankers θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και πάλι το πλοίο κατά τη διάρκεια της περιόδου ναύλωσης»

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 529.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.