ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει νέα συμφωνία για τη φανέλα ο Παναθηναϊκός!

Κοντά σε deal με ιταλική εταιρεία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Κλείνει νέα συμφωνία για τη φανέλα ο Παναθηναϊκός!

Σε… ιταλικούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί από τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία ένδυσης Robe di Kappa, η οποία είχε ντύσει το τριφύλλι και στο παρελθόν, την περίοδο 1993-95, όταν ο νυν προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, ήταν βασικό στέλεχος του ρόστερ.

Η συμφωνία με τη Nike εκπνέει το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετές εταιρείες για τη νέα του φανέλα, με την Kappa να έχει σαφές προβάδισμα, με τη συμφωνία να βρίσκεται προ των πυλών.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος, η εν λόγω εταιρεία έχει ντύσει τις Νάπολι, Τορίνο και Σασουόλο και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με τον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος εκτός από αθλητικό υλικό, θα λάβει και ένα σεβαστό ποσό.

Η φανέλα της Νάπολι

Ο Παναθηναϊκός με Robe di Kappa

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...