ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: “Κάθε μέρα βήματα προόδου”

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την πρόοδο του Παναθηναϊκού παιχνίδι με παιχνίδι και στάθηκε στην αγάπη του κόσμου της ομάδας.

Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την πρόοδο του Παναθηναϊκού παιχνίδι με παιχνίδι και στάθηκε στην αγάπη του κόσμου της ομάδας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου ο Αμερικανόςτεχνικός δήλωσε: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα μικρά βήματα προόδου. Είναι κάτι που καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα είχαμε δώσει έμφαση στο να καταφέρουμε να κάνουμε δώδεκα κλεψίματα. Καταφέραμε να κάνουμε έντεκα, πράγμα που είναι καλό. Η δουλειά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν έχεις διαρκώς αγώνες και σου λείπουν οι ώρες προπόνησης, περιμένεις τα αποτελέσματα που θες να έρχονται σε μικρές δόσεις».

Για τον κόσμο της Λήμνου και τη φιλοξενία: «Όπου κι αν πάω, εντυπωσιάζομαι από τον κόσμο που συναντώ. Γιατί δείχνουν με πολύ ωραίο τρόπο τη φιλοξενία τους και την αγάπη για την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι κάτι διαφορετικό, αλλά η φιλοξενία είναι εξαιρετική. Ο προπονητής του Ηφαίστου είναι πολύ ταλαντούχος. Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί, απόλαυσα τον περίπατο που έκανα σήμερα. Γι αυτό πιστεύω πως είναι ωραίο μέρος να φέρεις τον αθλητισμό εδώ γιατί προσθέτει κι άλλα πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν τον κόσμο στο νησί».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.