ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Λαμία: Κρίνεται του Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός - Λαμία: Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Παναθηναϊκός - Λαμία: Κρίνεται του Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός – Λαμία: Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι “πράσινοι”, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι (1-0), αλλά και το πρόσφατο κακό αποτέλεσμα (ήττα με ίδιο σκορ) από την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα, θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση, αλλά και για να βάλουν ένα τέλος στο άσχημο σερί από την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρέωσεις μετά τις γιορτές.

Αυτό είναι, άλλωστε, κάτι που ζήτησε και ο Γιώργος Δώνης από τους ποδοσφαιριστές του, κατά τη χθεσινή του ομιλία.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ελληνας προπονητής ακόμα δεν μπορεί να ξέρει αν θα υπολογίζει τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός της ομάδας προπονήθηκε χθες, αλλά δίχως να φορτσάρει. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο έχουν υποχωρήσει, όμως τίποτα δε θεωρείται δεδομένα. Αν ο Κουρμπέλης σήμερα πατάει καλά στο γήπεδο, τότε θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Δώνη που πονάει στη γάμπα, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο νεαρός άσος θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Εμάνουελ Ινσούα, η απουσία του οποίου στη Λαμία φάνηκε πολύ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.