ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόβει πίτα με Μακέντα το Manchester United Greek Supporters Club!

Στην κοπή της πίτας του Manchester United Greek Supporters Club ο Φεντερίκο Μακέντα.

Κόβει πίτα με Μακέντα το Manchester United Greek Supporters Club!

Στην κοπή της πίτας του Manchester United Greek Supporters Club ο Φεντερίκο Μακέντα.

Η ανακοίνωση

Το Manchester United Greek Supporters Club σας προσκαλεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 20.30 στην ετήσια κοπή της πίτας μας.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Club (Χρυσοστόμου Σμύρνης 20- πάροδος Λεωφόρου Θηβών στο Αιγάλεω) θα τιμήσει με την παρουσία του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Federico Macheda, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τα χρώματα της ομάδας μας!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον εκτός έδρας αγώνα μας για το FA Cup κόντρα στην Arsenal (ώρα έναρξης του αγώνα 21.55).

Σας περιμένουμε όλους!

Ώρα προσέλευσης 20.00′ We All Follow United MUGSC

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.